SC-E Comp FF 18

€ 1 999

Hyvä sähköpyörä työmatka- ja harrasteajoon. Toimintavarma Shimano Steps -moottori takaa luonnollisen poljennan. Hintaansa nähden hyvä varustelu.

Etsi jälleenmyyjä

Hyvä sähköpyörä työmatka- ja harrasteajoon. Toimintavarma Shimano Steps -moottori takaa luonnollisen poljennan. Hintaansa nähden hyvä varustelu. Paino 18,6 kg.

Sähköpyörällä meno on kevyttä. Vauhti on ylämäissäkin hikoilematta ripeää eikä työmatkapyöräilijän tarvitse perille tultuaan käydä suihkussa. Poljenta tuntuu luonnolliselta, koska moottorin painopiste on matalalla. Tehoa riittää jyrkkäänkin ylämäkeen.

SC-E Comp -sähköpyörän alumiinirunko on vuoden 2018 muotoilua ja ajoasento on entistä miellyttävämpi. Pyörässä on Shimanon vaihteisto sekä turvalliset, hydrauliset levyjarrut. Kaiken kaikkiaan erittäin mukava sähköpyörä, jossa lisäksi on hyvät laatujarrut.

Huom!
Akku on pikaladattavissa, pikalaturi sisältyy tuotepakettiin. Akku latautuu kahdessa tunnissa 80 %:iin ja neljässä 100 %:iin. Akussa on latausportti, joka mahdollistaa sen, että akkua ei välttämättä tarvitse irrottaa pyörästä, vaan pyörän akkuineen voi jättää esimerkiksi autotalliin.