SC-E Comp FF Ane 18

€ 1 999

Hyvä sähköpyörä työmatka- ja harrasteajoon. Toimintavarma Shimano Steps -moottori takaa luonnollisen poljennan. Hintaansa nähden hyvä varustelu.

Etsi jälleenmyyjä

Hyvä sähköpyörä työmatka- ja harrasteajoon. Toimintavarma Shimano Steps -moottori takaa luonnollisen poljennan. Hintaansa nähden hyvä varustelu. Paino 18,6 kg.

Sähköpyörällä meno on kevyttä, etenkin ylämäissä. Vauhti on hikoilematta ripeää eikä työmatkapyöräilijän tarvitse perille tultuaan käydä suihkussa. Moottorissa on jyrkkiinkin ylämäkiin tarpeeksi voimaa.

SC-E Comp -sähköpyörän alumiinirunko on vuoden 2018 muotoilua ja ajoasento on entistä miellyttävämpi. Pyörässä on Shimanon vaihteisto sekä turvalliset, hydrauliset levyjarrut. Kaikki kaikessa mukava sähköpyörä, jossa on hyvät jarrut.

Huom!
Akku on pikaladattavissa, pikalaturi sisältyy tuotepakettiin. Akku latautuu kahdessa tunnissa 80 %:iin ja neljässä 100 %:iin. Akussa on latausportti, joka mahdollistaa sen, että akkua ei välttämättä tarvitse irrottaa pyörästä, vaan pyörän akkuineen voi jättää esimerkiksi autotalliin.