Esittely

Tietoa White bikesista

White bikes -tuotteet tulivat XXL:lle vuonna 2010 asiakkaiden toiveesta. Asiakkaat kaipasivat pyörämalleja, joiden mekaaniset osat olivat suorituskykyisempiä ja mallit räätälöitäviä. Koko White bikes -valikoima perustuu myymälöittemme asiakkaiden vaatimuksiin ja toiveisiin.

Vuosien testaus- ja kehitystyön tuloksena on syntynyt runsas valikoima malleja, jotka sopivat laatutietoisille kuluttajille moniin tarpeisiin.

White tarjoaa tällä hetkellä seuraavat sarjat:

COMP reilusti vastinetta rahalle. Alumiinirunko ja laatukomponentit. Retkeilyyn ja vapaa-aikaan.
LITE myyntimenestys. Täydellistä mielenrauhaa ja hyvää suorituskykyä. Harjoitteluun ja matka-ajoon.
PRO kevyt alumiinirunko ja runsaasti laatukomponentteja. Kilpapyörä.
KILLER alumiini- tai hiilikuiturunko. Kevyt ja runsaasti ominaisuuksia. Harjoitteluun ja matka-ajoon.
ULTIMATE testivoittaja. äärimmäinen hinnan, laadun ja suorituskyvyn yhdistelmä. Harjoitteluun ja matka-ajoon.
INTERCEPTOR huippulaadukas unelmamalli. Harjoitteluun ja matka-ajoon.
ANE White naistenmalli. Pienet mutta tärkeät erot, kuten satula ja ohjaustangon komponentit.
VELO CITY Velo City on myös Whiten kehittämä. Valikoima sisältää pääasiassa laadukkaita kaupunki, retki- ja sähköpyöriä.

Kaikki White-pyörät suunnitellaan Pohjoismaissa, ja niiden suunnittelijoilla ja tuotekehittäjillä on vahva ammattiosaaminen ja vuosien kokemus kansainvälisten pyörämerkkien suunnittelu- ja kehitystyöstä. Tavoite on selkeä: luoda tinkimättömiä pyöriä, jotka vievät sinut tavoitteisiisi. Sinun tavoitteenasi voi olla pääsy tiettyyn paikkaan, parempi kunto tai paras mahdollinen pyörä. Voit luottaa siihen, että olet tehnyt erittäin hyvät kaupat.

Whiten komponentit ovat tunnettuja tuotemerkkejä. Komponenteissa on oma nimi, ja ne valmistetaan huippuluokan tehtaissa. Käytämme vain tehtaita, jotka valmistavat tunnettuja laatutuotteita ja noudattavat hyviä eettisiä toimintaperiaatteita.

Tätä meille merkitsee sana tinkimätön, ja se on meistä paras ja ainoa oikea tapa tehdä pyöriä. Pyöriä, joista voimme olla ylpeitä.

Otamme mielellämme vastaan palautetta sekä ruusuja että risuja.

Ystävällisin terveisin Eystein Thue Stokstad, tuotepäällikkö. Eystein.s@xxl.no